vores historie

Sequoyah Wealth Management er en del af Sequoyah Group, som har specialiseret sig i ædelmetaller siden 2003.

Vores historie

Kundeporteføljen er vokset støt hos Sequoyah gennem årene, og det har medført en markant efterspørgsel på formueforvaltning og specialsyede investeringsløsninger, der primært omfatter ædelmetaller, men ikke kun er begrænset til denne aktivklasse. For at imødekomme dette behov, blev Sequoyah Wealth Management grundlagt, hvorved vi kan tilbyde en bred vifte af investeringsmuligheder- og produkter til eksisterende og nye kunder, der ønsker en diversificeret portefølje.

Ønsket og behovet for formueforvaltning fra vores eksisterende kunder skyldes bl.a. et øget fokus på risikoen for en mulig recession, formuebeskyttelse, at kunne udnytte muligheder opstået ved en eventuel down-turn, imødegåelse af negative renter, investeringsstrategier baseret på porteføljer med en flerstrenget aktiv forvaltning, formuehåndtering gennem generationer og planlægning af generationsskifte.

Vi sikrer din formue

Hos Sequoyah Wealth Management er vores målsætning at sikre din formue på bedst mulig vis med hensyntagen til dine personlige ønsker og præferencer ift. risikovillighed og afkast.

Kontakt Sequoyah Wealth Management

Størrelse på formue

Strategi

11 + 5 =